Main Menu

Login Form

Wie zijn wij?


Fmajeur7 is een a klein a-capella koor uit Zoetermeer. Als koor streven we onder leiding van onze dirigent, Rene de Groot, naar een goede zangkwaliteit en houden we ook de gezelligheid en het plezier hoog in het vaandel. Naast het samen zingen, genieten we van de gezellige pauze tijdens de repetitie.

De groep is in 1990 opgericht door enkele oud-leden van een jongerenkoor. De naam Fmajeur7 heeft de groep te danken aan het akkoord Fmajeur7. De klank van dit akkoord was hun eerste zangprobeersel, waar in de loop der jaren heel wat mooie en vrolijke noten bij zijn gekomen.
Het oorspronkelijke aantal van acht koorleden werd uitgebreid tot twaalf leden, verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen. Nu heeft Fmajeur7 een streefbezetting van vier sopranen, vier alten, drie tenoren en drie bassen. Fmajeur7 zingt vier (of nog meer) stemmig en nog steeds a-capella. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden.
De regie en de presentatie krijgen steeds meer aandacht, zodat de optredens mooi zijn om naar te luisteren en leuk om naar te kijken.

 Meer foto´s

{gallery}fmajeur7/koor{/gallery}

IMG_2199-1.jpg